lauantai 20. joulukuuta 2014

Blues EPS Tapaninpäivän turnaus 26.12.

Turnaukseen lähtö pe 26.12. aamulla klo 7.00 Hakiolta. Pelit pelataan Forum-hallissa Espoonlahdessa.

Molemmilla joukkueilla on ensimmäinen peli klo 9:30 ja viimeiset pelit päättyvät klo 15:10. Viimeisten pelien jälkeen haemme mitalit, käymme suihkussa, kaivamme eväät esiin ja lähdemme mahdollisimman pian kotimatkalle. Matkaan kuluu reilu tunti. (Voin päivittää tarkemman saapumisaikamme blogiin, kunhan pääsemme kotimatkalle.)  


Pelaamaan lähtevät siis Crosby: Jere, Luka K., Kasper, Otso, Rasmus, Leevi, Lenni, Nemo, Veeti S., Hannes, Lauri, Simo / Ovechkin: Manu, Eetu, Tuomas, Onni K., Kaapo, Väinö, Sakari, Kalle, Luka V., Konsta, Topi.

Jos pelaaja sairastuu tmv. ennen lähtöä, niin viestiä Minnalle, ettemme turhaan odottele. 

Pelaajat saavat turnauspaikalla ruoan, mutta pakatkaa mukaan evästä (karkit ja limut kielletty). Lämmittelyjä varten pukeudutaan joukkueasuun. Pelipaidat ym. on pakattu jo mukaan hallilta. Tarkastakaa pelikassit huolella, sillä yksi puuttuva varuste voi estää pelaamisen kokonaan. 

Mukaan linja-autoon lähtevät tukijoukot voivat maksaa kyytimaksun 5€ / hlö joukkueen tilille (viesti: tapaninpäivän kuljetus). En ole saanut vahvistusta, onko paikalla myynnissä kunnon ruokaa myös tukijoukoille, mutta makkaraa, kahvia ja herkkuja on ainakin tarjolla.