sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikko 44

Viikolla 44 harjoitukset Hakiolla seuraavasti:

Ke 29.10. klo 17:15 - 18:05   
La 1.11. klo 9:15 - 10:35 

Maalivahdit ke:
Kalle, Samu, Otso ja Manu

Maalivahdit la:
Kalle, Elmeri ja Topi

************************************
Huomioikaa kalenterista la 15.11. muuttunut harjoitusaika ja -paikka!

************************************

Viime keskiviikkona harjoittelimme pukemista ilman vanhempia. Melko hikisten (mutta myös hauskojen) vaiheiden jälkeen kaikki pelaajat olivat hienosti ajallaan valmiina. Jotta jokainen pelaaja oppisi itse paremmin pukemaan, jättäkää heidät tästä lähtien yksin koppiin. Huolto auttaa jokaista apua tarvitsevaa ja varmistaa, että jokainen on valmiina jään alkaessa. Tämä on ainoa tapa saada pelaajat itsenäisesti pukemaan ja tutustumaan huoltajiin. Antakaa pelaajille aikaa myös harjoitusten jälkeen. Tulette yllättymään, kuinka hyvin he itse pärjäävät. Kun varusteet on nimikoitu, ei pienet unohdukset haittaa. Huolto lähtee aina viimeisenä ja ottaa talteen unohtuneet tavarat. Vain omatoimisten pelaajien kanssa voimme lähteä maailmalle!  

************************************

Keskiviikkona keskustelimme myös yhteisistä pelisäännöistä. Minnan pienellä johdattelulla saimme kaivettua pelaajilta itseltään hienoja yhteisiä sääntöjä:

1. Tärkeimmät velvollisuudet -07 pelaajan elämässä ovat vanhempien totteleminen sekä koulunkäynti - läksyt tehdään aina ennen hallille tuloa. 

2. Jokainen pelaaja on tasa-arvoinen ja jokaisen pelaajan pitää saada tulla hallille iloisella mielellä. Ketään ei kiusata ja jätetä porukan ulkopuolelle. 

3. Jokainen epäonnistuu joskus! Kun kaveri epäonnistuu, häntä kannustetaan iloisesti ja kehotetaan yrittämään uudelleen. 

4. Kopissa huollon sana on laki, kentällä totellaan valmentajia. Kun ollaan harjoituksissa, keskitytään ja kuunnellaan. Hallilla ei riehuta! 

5. Käyttäydytään hyvin ja siivotaan omat jäljet. Koskaan ei lähdetä kopista omille teille!

6. Kunnioitetaan muita, myös vastustajaa! Kopissa ja jäällä ei lyödä tai tönitä - ei edes leikillään.

7. Huolehditaan omista varusteista ja harjoitellaan kassin pakkaamista, pukemista ja suihkussa käyntiä.

Toivomme myös vanhempien juttelevan näistä säännöistä pelaajien kanssa. Keskiviikkona isolla porukalla saattoi satunnaisen pelaajan keskittyminen hetkellisesti herpaantua ja joku sääntö mennä ohi korvien.